Dolina Smoka PBF - Jest to nowy rozwijający się PBF w klimacie fantasy w grze czeka na ciebie: niepowtarzalny klimat, miła atmosfera gry, wiele lokacji do przemierzenia, ciekawa, rozwijająca się fabuła gry, częste konkursy i eventy, możliwość tworzenia własnych gildii, liczne wyprawy i wiele wiele więcej. A więc nie czekaj wkrocz do niesamowitego świata Doliny Smoka...
Wilku chwilę się zastanowił i odrzekł\;
- W mieście jest coś co bardzo chciałbym mieć, podejmiecie się tego wyzwania?
Po czym spojrzał na was i czekał na odpowiedź.
//Wystarczy że jeden z was to wykona, możecie współpracować.
Odszedłem, szarpiąc mocno i szybko Lethana za rękaw, po czym szeptem powiedziałem do niego.
- Słuchaj, ty zajmiesz się tym, w końcu jesteś strażnikiem a kapitan ci ufa. Ja nigdy nie byłem nawet w mieście. Pójdziemy razem, lecz to zadanie zlecam ci. Zgadzasz się?
Poszedłem za Lethanem, smutny gdyż nie zrozumiał tego tak, jak ja chciałem mu to przekazać. Mi to by się nie udało i dlatego mu to zleciłem, on chociaż umie się skradać...
Leżąc w opactwie próbowałem się otrząsnąć i wstać aby odzyskać siły. Podszedłem znów do tych drzwi i zapukałem.
//Roki niepouczaj mnie ponieważ czytałem dużo o wilkołakach i wiem że ich skóra jest dwa razy twardsza i wytrzymalsza. Czytałem o nich ponieważ badzo lubię wilkołaki.
//To zależy jeśli chodzi o potwory, są przeróżne źródła i rodzaje wilkołaków. Ja korzystam z "bestarium" są tam opisane dokładnie wraz ze zdjęciami setki stworów.
Byłeś bardzo słaby, po chwili udało ci się otrząsnąć, kiedy przyszedłeś do drzwi było już ciemno. Z niepewnością zapukałeś do dużych mosiężnych drzwi. Jednak pukałeś długo i nikt nie odpowiadał.
Pukałem do upadłego żeby ktoś otworzył lub coś powiedział.
//Niechce się wymądrzać ale niekorzystaj z bestiarium. Też tam wchodziłem lecz wilkołaki nie są tam dokładnie opisane. I jeśli chodzi o przemiane to chyba wiesz że zamieniają się podczas pełni księżyca a nie w dzień lub kiedy chcą.
Ostatnio edytowany przez awak444 (2011-05-21 09:34:32)
//Hmmm... to Dolina Smoka, ja tu jestem panem i władcą i ja decyduje. Mogę zdecydować że w wilkołaka zmienia się po zjedzeniu kaszki dla niemowląt
Przez długi czas pukałeś. Po pewnej chwili usłyszałeś jak w wnętrzu otwierają się drzwi, przez chwilę słyszałeś rozmowę co najmniej trzech postaci, niestety rozmawiały one w innym języku niż tobie znanym. Po pewnej chwili usłyszałeś głos jakiejś postaci:
- Czego tu znowu chcesz śmieciu?
//O ile mi wiadomo gracze sami piszą wygląd postaci.
Do wyglądu postaci dodaj:
Wygląd jako wilkołak:
Tutaj napisz jak twoja postać wygląda jo wilkołak.
Postać bez głębszego zastanowienia odrzekła:
- Chyba już mój kolega powiedział ci że nie jesteś nam na nic potrzebny kiedy nie masz żadnych wpływów w mieście.
Postać zza drzwi odrzekła:
- Musisz mieć spore wpływy w mieście i zaufanie chodź by jednego z nas.
Po wypowiedzeniu tych słów usłyszałeś kroki a następnie trzask drzwiami. Wyglądało na to że postać cię opuściła.